Telefon: 86 17 70 50   |   E-mail: kabyg@mail.dk

​✔ Ombygning/Renovering

✔ Nybygning/Reperation

✔ Idéforslag

✔ Væksthuse/Udestuer

Montering af vinduer og døre i huse og lejligheder

Hos Kabyg. Århus ApS i Risskov, tilbyder vi montering af vinduer og døre i huse, ejendomme og lejligheder. Vi er en mindre tømrervirksomhed, der har mange års erfaring inden for faget, og vi har specialiseret os i montering af vinduer og døre. Vi kommer mange steder, herunder i Aarhus og hele Djursland.

Det kan betale sig at få montering af vinduer og døre

​Vinduerne bliver ofte overset, så længe de virker, og især hvis de allerede har termoglas. De kan dog være utætte, og ældre termoruder er mindre effektive. Derfor kan der komme både træk og kuldebroer fra vinduerne. 

Det er ubehageligt, og det påvirker indeklimaet, men det koster også ekstra på varmeregningen. Ofte kan det bedre betale sig med montering af vinduer og døre frem for reparation af de gamle.

Montering af vinduer og døre byder på mange fordele. Dels er moderne vindueselementer og yderdøre langt mere funktionelle end tidligere, således vinduerne måske kan åbne i flere retninger. 

Dels er de mere eller mindre vedligeholdelsesfri. De skal med andre ord ikke males løbende. De fleste vælger elementer af aluminium og træ, men de kan også leveres i rent træ eller ligefrem i rent plast.

​Ring til os for at høre mere om mulighederne

​Vi kommer gerne ud og kigger på din bolig for at drøfte dine muligheder, således vi kan sende et uforpligtende tilbud på reparation eller montering af vinduer og døre. Du kan ringe på telefon 86 17 70 50 eller sende en e-mail til kabyg@mail.dk.

Kontakt os for et godt tilbud på montering af vinduer eller nye døre​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmanavn & CVR​

KABYG. ÅRHUS ApS

CVR: ​10525543

Find os

Arresøvej 4

8240 Risskov

Kontakt os

Telefon: 86 17 70 50

E-mail: kabyg@mail.dk